עובדי מערכת החינוך
באתר זה, תוכלו לבצע הזמנה של אחד ממוצרי מייקרוסופט במסגרת הסכם חותם - School Agreement .
ההסכם נחתם בין משרד החינוך התרבות והספורט לבין חברת מיקרוסופט עבור כלל מערכת החינוך.

מוסדות חינוך

פרטים על תכולת ההסכם ואפשרות להורדת תוכנות.

תמיכה
כניסה לפורום תמיכה, שאלות נפוצות וקישורים.
 חדש!!! פה ניתן גם לבדוק את מצב ההזמנה בחותם

לקוחות נכבדים,

בדף זה, תוכלו לבצע הזמנה של אחד ממוצרי מייקרוסופט במסגרת הסכם חותם טכנולוגי - School Agreement .
ההסכם נחתם בין משרד החינוך לבין חברת מיקרוסופט עבור כלל מערכת החינוך (k-12) בישראל.

ניתן לקבל מידע מיידי בפורום : פורום לנושא School Agreement
פורום זה, יאפשר רב שיח בכל הקשור ליתרונות ההסכם ולמימושו המוצלח לתועלת כולנו.

לשאלות נוספות ניתן לפנות בשעות הפעילות למוקד הטלפוני 09-8922923 ונשמח לעמוד לרשותכם.

חדש!!! ניתן להזמין אופיס 2016

טופס בקשה לשימוש בחבילת תוכנות מיקרוסופט למוסדות חינוך

לקוחות נכבדים

עקב שינוי המדיניות והקשחת מערך האבטחה לשרתי מיקרוסופט, לא ניתן להיכנס לאתר  MVLS באמצעות החשבון שנשלח אליכם
(
Moe***@hotam-ovdim.k12.il) .על מנת להיכנס לאתר יש צורך בחשבון מיקרוסופט אישי.

א. לקוחות שיש להם חשבון מיקרוסופט (שאינו החשבון שנשלח ע"י חותם) – נא מלאו את הטופס במדויק (כל השדות הם שדות חובה)

ב. לקוחות שאין להם חשבון מיקרוסופט, יש ליצור באמצעות כניסה לאתר: Live.com וליצור חשבון מיקרוסופט חדש באמצעות הקשה על הרשם כעת

לאחר שיצרתם חשבון מיקרוסופט- נא מלאו את הטופס במדויק (כל השדות הם שדות חובה)

החשבון ששלחתם יצורף ל- MVLS  ובאמצעותו ניתן יהיה להיכנס לאתר

קודי  האקטיבציה למערכות   Windows ולמערכות ה- Office  שונו ע"י מיקרוסופט, לקבלת הקודים החדשים יש להתחבר ל- MVLS.

אתר זה מאובטח ומופעל באמצעות מערכת לסליקת אשראי ותשלומים באינטרנט

למוקד שירות לקוחת ניתן לציור קשר בטלפון 09-8922923